08 helmikuuta, 2015

Ystäväkirja

Muistatteko kun pienenä aina kirjoiteltiin toisten ystäväkirjoihin? Ja vieläpä monta kertaa saman ystävän kirjoihin, sillä kirjoja omistettiin useita ja ne olivatkin yksi suosituimmista synttärilahjoista. Mulla oli ja on ainakin yli viisi ystäväkirjaa ja niistä ainoa täyteen kirjoitettu on pinkki Krissen Mun Ystävii- kirja. Jotta tietäisitte hieman enemmän allekirjoittaneesta, ajattelin vastata Krissen kirjassa esittämiin kysymyksiin. 

Let's start! 

Nimi: Ida Eveliina Mustonen
Lempinimi: Mulla ei oo ikinä ollut sellasta kunnon lempinimeä, jolla mut tiedettäisiin, mutta ipu, idsku, iitana ym. 
Syntymävuosi: 1995
Horoskooppi: Vaaka
Missä asut? Tampereella
Missä haluaisit asua? Aivan ikiomassa asunnossa Tampereen Muotialassa. Myöhemmin vastarakennetussa omakotitalossa maalla.
Mikä sinusta tulee isona? Voimisteluliiton puheenjohtaja ainakin! Lisäksi mahdollisesti yrittäjä tai jotain muuta jännittävää. 
Ketä ihailet ja miksi? Ihailen omassa elämässään menestyneitä ja itsevarmoja ihmisiä. Ihailen ihmisiä, joissa on jotain, mitä itse haluan olla.
Mikä on kaunista? Ovoteamin kevään 2013 ohjelma, se on todella kaunis. Näen tälläkin hetkellä monia kauniita asioita ympärilläni. Kauneus piilee katsojassa :) 
Mitä pelkäät? Käärmeitä
Koska oot viimeksi suudellut? Toissapäivänä 
Ai ketä? Poikaystävääni :)
Mitkä on sinun kaksi turhinta tavaraa? Ainakin eräs käpy, johon luokkalaiseni poika kääri ponnarini ala-asteella. En tosiaan tiedä, miksi säilytän sitä, en ollut edes ihastunut kyseiseen poikaan :D. Toinenkin (useampi) turhin tavara löytyy varmasti jonkin vanhan laatikon kätköistä.
Maailman ihanin leffa? Aina kun katson hyvän leffan, ajattelen että tää on se mun lempparileffa, jos joku kysyy, mutta tässä taas ollaan... Ainakin A Little Bit Of Heaven on todella ihana leffa. 
Maailman paras biisi? Samuli Putro- Olet puolisoni nyt !
Mikä on parasta ruokaa ja juomaa? Hampparit ja Cola Light hanasta
Keitä julkkiksia kutsuisit häihisi? Mun häihin tulee ainakin Samuli Putro. En voi tietää, kuinka moni mun kaveri on julkkis kun meen naimisiin.
Mitä toivoisit syntymäpäivälahjaksi? Kylpyläviikonloppu olisi ihana. 
Mikä on sinun suosikkipuheenaiheesi? Tulevaisuus 
Mikä hetki tässä elämässä on koskettanut sinua paljon? En osaa yhtään sanoa
Mitä mieltä olet elämästä? Livet är härligt!

Lisää kysymyksiä saa kysyä, jos haluaa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti