04 helmikuuta, 2013

SunLahti linkkitapaaminen



Olin lauantain ja sunnuntain Lahdessa tutustumassa ensi kesän voimistelutapahtumaan SunLahteen. Linkkitapaaminen oli tarkoitettu lähinnä linkeille eli heille ketkä omissa seuroissaan hoitavat tapahtumaan liittyviä asioita, mutta vinkkinä (nuorena "apulaisena") pääsin myös osallistumaan. Olin lähes ainoa alle 25-vuotias, mutta ei se mun menoa ja oppimista haitannut!

Viikonloppuun kuului ruokaa, oppimista, liikuntaa sekä hyvää seuraa. Lauantai alkoi lounaalla Lahden Fellmannissa ja siellä muutama tunti istuen auditoriossa jonka jälkeen menimme majoittumaan seuramme sekä lähiseurojemme linkkien kanssa hotellliin. Majoittumisen jälkeen alkoi kunnon urheilu kun kiersimme Lahtea kokonaista kaksi tuntia reippaalla kävelytahdilla. Pidimme myös jumppavartin Lahtistadionilla hyppymäkien kupeessa musiikin soidessa suurista kaiuttimista. Mahto olla hiihtäjillä miettimistä kun 130 naista jumppailee keskellä hankea.
 
 
 
                                       
Pienen laittautumisen jälkeen lähdimme viettämään iltaa Wanhaan Valimoon, joka oli kaunis tila pyöreillä pöydillä ja todella hyvillä ruuilla. Kuulimme SunLahden tunnusmusiikin Kuningasidealta ja opettelimme tanssin siihen. Oli myös hauska katsoa plusmiinus keski-ikäisten naisten tanssivan Dj:n tahtiin kasari&ysärihittejä.
 
 
 

Sunnuntaina nautimme hyvän hotelliaamiaisen sekä kuuntelimme infoa tapahtumasta.
 
 

Tälläinen postaus tälläkertaa. Postausideoita saa laittaa myös! :)

Ps. hahhhah noi vessakuvat :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti